Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Koningsdag zaterdag 27 april 2024

Leve de Koning... In een heerlijk oranjezonnetje (én ook een klein beetje regen) begonnen we aan de Vlaggetjeswedstrijd. Velen in het oranje gehuld....of in ieder geval íets van oranje óp of aan. Onze nationale kleur op Koningsdag.Gewapend met een 'zak vol met slagen' én een oranje vlaggetje voor de A categorie of een rood-wit-blauw vlaggetje voor de B-categorie werd er gestart vanaf 2 tee's. Wat hebben we geboft met het weer..en de baan ligt er super bij. Iedereen kon weer genieten van een fijne ronde en werd na 9 holes getrakteerd op een heerlijk oranje Soesje. Uiteraard was het de bedoeling dat je het vlaggetje zo lang mogelijk bij je zou houden....en dat is ook gelukt bij een behoorlijk aantal deelnemers. Top.

 

Uitslag:

A-categorie:

1e prijs Joost Roebroek
2e prijs Saskia Nabers
3e prijs Roger Bol

B-categorie:

1e prijs Bernard Booy Liewes
2e prijs Eugène Bloemen
3e prijs Sonja Bleijlevens

Leuke anekdote: Kiki Nabers sloeg haar eerste Birdie in een wedstrijd op Hole 11. Op de dames-dinsdagen verdien je dan een 'vogeltje.... Agnes Gerlag was getuige van deze mooie Birdie....en had speciaal voor Kiki een vogeltje geregeld.... Zo lief... Én....als er een prijs gegeven zou worden voor de 'Mooiste Outfit'...dan zou Mirjam Verschure deze met verve hebben gewonnen...complimenten hiervoor...  Het was een mooie Koningsdag op de Herkenbosche. Bedankt voor jullie deelname en maak er nog een fijn weekend van:

'Leve de Koning'

De Wedstrijdcommissie.

Terug